Overzicht

Gepersonaliseerd.

Zowel de film als de nieuwsbrief kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Zo kunt u op elk willekeurig punt in de viral persoonlijke informatie weergeven. Hierbij kunt u denken aan de vestigingsplaats, postcode, bedrijfsnaam, telefoonnummer, enzovoort, enzovoort. In de nieuwsbrief kunt u ook persoonlijke informatie weergeven. Hierbij kunt u denken aan de aanhef of bijvoorbeeld de bedrijfsnaam.
Telefonie

Aan een viral kunnen diverse technieken gekoppeld worden. Een van die technieken is mobiele telefonie. U kunt dus vanuit een viral gebeld worden. U ziet dan de dame of heer op het beeld praten en u hoort dit via uw mobiele telefoon. Dit is een uniek concept en zorgt voor enthousiaste reacties en verhoogd de voortplantingsquote.
SMS

Het is mogelijk om de kijkers van een viral een sms te sturen. De voorbeeldviral op deze website bevat bijvoorbeeld ook deze techniek. Exact op het moment dat in de viral een sms verzonden wordt ontvangt u deze op uw mobiele telefoon. Doordat de kosten van een smsje relatief laag zijn is dit een unieke mogelijkheid voor een hoge attentiewaarde.
Quiz

In een viral kan een quiz of game verwerkt worden. Hiermee kan bijvoorbeeld het verloop van de viral bepaald worden. Afhankelijk van de gegeven antwoorden of de snelheid van het spelen van de quiz bepaald het vervolgtraject. Zeker voor bijvoorbeeld werving en selectie bied deze optie unieke kansen tot een automatische voorselectie van uw potentiële werknemers.
Gesproken namen

De acteur of de voiceover van een viral kan zelfs uw persoonlijke gegevens uitspreken. Door deze unieke techniek springt uw viral er absoluut uit. Wij richten de viral zo in dat ook als uw naam niet in onze database voorkomt de viral een logisch verloop krijgt. Zo zal dit nooit afbreuk doen aan uw viral.

Statistieken

Via een beheersysteem kunt u exact monitoren wat er met uw Viral gebeurd. Per Viral worden een aantal punten aangegeven en vervolgens is te zien of een persoon die de viral bekijkt deze punten ziet. Zo kunt u exact zien wie de Viral tot het eind uitkijken of op welk punt er afgehaakt wordt. Ook ziet u exact wie een smsje krijgt, wie de viral doorstuurt en aan wie, enzovoort. Dit levert zeer interessante marketinginformatie op.


Mogelijkheden

  • Zowel de film als de nieuwsbrief kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Zo kunt u op elk willekeurig punt in de viral... Lees meer
  • Aan een viral kunnen diverse technieken gekoppeld worden. Een van die technieken is mobiele telefonie. U kunt... Lees meer
  • Het is mogelijk om de kijkers van een viral een sms te sturen. De voorbeeldviral op deze website bevat... Lees meer
  • In een viral kan een quiz of game verwerkt worden. Hiermee kan bijvoorbeeld het verloop van de viral... Lees meer
  • De acteur of de voiceover van een viral kan zelfs uw persoonlijke gegevens uitspreken. Door deze unieke techniek... Lees meer
  • Via een beheersysteem kunt u exact monitoren wat er met uw Viral gebeurd. Per Viral worden een aantal punten...Lees meer